Kako vedeti, ali se bosta poročila? Tukaj je nekaj znakov, ki kažejo, da zanj nisi le avantura.

Ali se bosta poročila:

Skupaj preživljata vikende.

Razen če tvoj fant dela ali pa preživlja čas z otroki, ki jih ima iz prejšnjega razmerja, bo vikend preživel s tabo. Ko je moški namreč zares zaljubljen in se želi z njo poročiti, potem skoraj nikoli ne preskoči vikenda v njeni družbi. S svojim sanjskim dekletom želi biti noč in dan.

S teboj se pogovarja o vajini skupni prihodnosti.

Če se o skupni prihodnosti ne pogovarjata, potem je velika verjetnost, da je nimata. Boleče, a resnično. Če pa se o prihodnosti pogovarjata, o tem, kje želita živeti, kakšno hišo želita in koliko otrok bosta imela, potem si zares želi biti s tabo in si del njegove prihodnosti.

S teboj vidi prihodnost.

S teboj vidi prihodnost.

Je romantičen.

Ne, ni mu treba vsak dan kupovati dragih daril … Štejejo že majhne pozornosti, kot so na primer rože ali pa kakšno bolj osebno darilo (kot je na primer pesem, ki jo je napisal zate). To nakazuje na to, da si res želi biti s tabo.

Poznaš njegove najbližje prijatelje in družino.

Ko moški zares ljubi in si želi trajnega razmerja, si želi, da spoznaš njegove prijatelje in družino. Nate je ponosen in želi si te pokazati svetu. Ko moški ni prepričan, kaj si v razmerju želi, spoznavanje prijateljev in družine odlaga in prelaga.

Je romantičen.

Je romantičen.

Na zmenku plača on.

Tak moški razmišlja o prihodnosti. Moški, ki namreč pričakuje, da bo ženska plačala zmenek (ali pa da si bosta strošek razdelila), najverjetneje ne razmišlja o zakonu. Ko se moški želi poročiti in s teboj vidi prihodnost, želi poskrbeti zate.