Kaj kupiti osebi glede na njeno astrološko znamenje? S temi darili ne boste zgrešili.

Najboljša božična darila glede na astrološko znamenje

Oven

Ovni so pustolovci, ki radi živijo v tem trenutku. So drzni, uspešni, neustrašni in polni energije. Radi so aktivni, zato se z veseljem podajo v naravo.

Bik

Biki v življenju naravnost obožujejo lepe in dobre stvari, kot so umetnost, hrana in lepota. So potrpežljivi in v stiku s svojimi čuti. Radi se prepustijo lepemu razgledu, omamnim vonjavam, prijetnim zvokom in nežnim dotikom.

Dvojčka

Dvojčki prekipevajo od idej, uživajo v branju, pisanju, razmišljanju. So družabni in zelo inteligentni, lahko pa so tudi precej neorganizirani.

Rak

Raki so občutljivi in v stiku s svojimi čustvi. Uživajo v gostoljubnosti, prav tako tudi v udobju. So skrbni in zvesti prijatelji.

Lev

Levi so dramatični in ljubijo pozornost, vendar so tudi drzni, očarljivi ter ljubijo smeh. Svojo ljubezen do razkošnih stvari uravnotežijo s svojo velikodušnostjo.

Devica

‘Puritanske’ device so velikokrat oklicane za perfekcionistke, vendar s svojim trdim delom in odločnostjo pomagajo tudi drugim. So izjemno produktivne in zanesljive, tako kot prijateljice kot tudi sodelavke.

Tehtnica

Tehtnice veljajo za najbolj družabno in priljubljeno astrološko znamenje. Prijateljstva jemljejo resno in vedno dajejo prednost partnerskemu razmerju. So zanesljive in elegantne.

Škorpijon

Škorpijoni ljubijo skrivnostnost in temačnost, v učenju novih stvari in raziskovanju pa najdejo strast. Imajo zelo močno in privlačno osebnost.

Strelec

Pustolovski in pozitivni. Strelci vedno iščejo naslednjo veliko pustolovščino. Ljubijo potovanja in zabave. Prav tako uživajo v učenju novih stvari.

Kozorog

Kozorogi se usmerjajo v družino in se zlahka zavežejo svojim ljubljenim. Trdo delajo in so rojeni vodje.

Vodnar

Vodnarji so nedvomno samosvoji, zato so jim všeč prav takšna darila: nekoliko neobičajna in edinstvena. So pametni, družabni, hitro spletejo prijateljstva in imajo globok čut za človeštvo.

Ribi

Ribe so duhovna bitja in zato jih privlačijo mistične stvari. Imajo bujno domišljijo in uspevajo v svetu fantazije. Imajo globok občutek za sočutje in so najbolj občutljive od vseh astroloških znamenj.