Iščete navdih za novo frizuro ali pa želite samo osvežiti obstoječo? Potem si lahko navdih za ženske frizure 2018 poiščete kar na Pinterestu, kjer trenutno prednjači teh 5 seksi frizur.

Prvi meseci novega leta so namenjeni spremembam in izpolnjevanju novoletnih zaobljub. In ena izmed sprememb je prav gotovo tudi frizura. Vse vemo, da nova frizura ne bo zares spremenila našega življenja, a nihče ne more zanikati, da nam da neko novo energijo. Tukaj so ženske frizure 2018, ki bodo dominirale letošnjemu letu … če seveda sodimo po Pinterestu.

Paž

Paž je zaznamoval leto za nami in videti je, da bo tudi leto pred nami. Praktična frizura ne zahteva veliko nege, zato tudi ne preseneča, da po njej posegajo zvezdnice, kot so Rihanna, Selena Gomez in Emma Roberts.

Francoske pričeske

Svet se še ni naveličal slovitega francoskega šika in videti je, da se ga še dolgo ne bo. Ena izmed najbolj priljubljenih frizur leta 2018 je srednje dolga razmršena frizura, ki jo obožuje številne Francozinje, najboljši dodatek pa je rdeča šminka.

Zavesasti frufru (curtain bangs)

Gre za frufru, ki se naravno razdeli na sredini čela. S tem boste videti šik brez truda. Da so danes tako priljubljeni, se lahko zahvalimo Brigitte Bardot.

Kite

Na svoj račun boste prišle vse ljubiteljice kit. Kite trenutno obožujejo vodilni svetovni frizerji in zvezdnice. Pravil ni, dovoljeno je vse.

Dolgi boho lasje

Se spomnite Jesse iz serije Girls? Ravno takšna frizura bo letos med najbolj priljubljenimi. Če imate dolge lase, potem rabite večje navijalke ali figaro, s čimer boste ustvarile sproščeni videz valovitih las.

Več informacij: ŽENSKE FRIZURE 2018: NAJBOLJŠE FRIZURE ZA 2018 (PINTEREST)