Le redke so ženske, ki zares poznajo teh 7 moških skrivnosti. Si med njimi?

Želite spoznati največje skrivnosti moških?! Potem prevrite 7+ skrivnosti moških, ki večini žensk niso znane. In razumele jih boste bolje.

1. Moški večkrat tvegajo zavrnitev kot ženske.

To je preprosto dejstvo. Ker so moški lovci, tisti, ki večkrat pristopijo do osebe, ki jim je všeč, tudi večkrat tvegajo, da bodo zavrnjeni. Čeprav moški velikokrat dajejo vtis, da jim za to ni mar ali da se zavrnitve ne bojijo, so lahko v sebi marsikdaj prestrašeni.

2. Moški se težko zavežejo.

Med ženskami vlada prepričanje, da je (skoraj) vse, kar moški želijo, dober seks. Vendar pa je na tem planetu veliko zrelih moških duš, ki bi se z veseljem zavezale resnemu partnerju.

Zreli moški so sposobni resne zveze

Zreli moški so sposobni resne zveze.

3. Družba od moških pričakuje, da se bodo ob ženski vedno znali pravilno vesti.

Mnogi moški znajo zapeljati in zadovoljiti svojo žensko. Vendar pa je to le redkim bilo položeno v zibelko. Večina jih je šla skozi proces vaje in učenja, ki pa vedno nujno vključuje tudi napake. Dandanes je na moških izjemen pritisk, da bodo znali osvojiti žensko, ki pa ni povsem realen.

4. Moške se spodbuja, da so samozadostni.

Ko ženska prosi za pomoč, ni to nič nenavadnega. Moške pa družba spodbuja, da so čim bolj samozadostni. Vendar pa smo ljudje družbena bitja, ki velikokrat potrebujemo pomoč drug drugega in to ne glede na spol.

5. Moški dobro presojajo druge.

Prepričanje, da imajo moški nižjo čustveno inteligenco ter so manj intuitivni, ni povsem pravilno. Tako kot pri ženskah se tudi pri moških najdejo posamezniki, ki odlično preberejo ljudi, ter tisti, ki jim to sploh ne gre od rok.

6. Moškim ni pomemben zgolj videz.

Mnoge ženske so prepričane, da je moškim v romantičnem univerzumu glavno vodilo videz. Ta je seveda pomemben, še zdaleč pa ni edini kriterij, po katerem se moški odločajo za zvezo.

PREBERITE ŠE: To je smešno le inteligentnim ljudem!

Moškim ni pomemben zgolj videz

Moškim ni pomemben zgolj videz.

7. Moški dobivajo mešane informacije o tem, kaj si ženske želijo.

Od mladih nog naprej dobivajo moški mešane informacije o tem, kako naj se vedejo do žensk. Nekateri jim svetujejo, naj bodo džentelmeni, spet drugi, da morajo biti moški in grobi, tretji pa, da naj bodo preprosto takšni, kot so. Tako ni nič čudnega, če se pri flirtanju včasih zmedejo ter rečejo kakšno neumnost. Navsezadnje je celo Batman superjunak le ob kriznih trenutkih, večino časa pa navaden smrtnik.

Več informacij:
citymagazine.si