aplikacija

4 nove aplikacije, s katerimi bo tvoj Instagram bolj kul.

Nove aplikacije, s katerimi bo tvoj Instagram bolj kul

Funkcija Stories je med uporabniki Instagrama vedno bolj priljubljena. Veliko pa je tudi takih, ki se zaradi slabe ločljivosti fotografij in videoposnetkov odločijo, da tega ne bodo uporabljali. Da bi uživali v teh zmožnostih Instagrama, so tukaj 4 odlične aplikacije, ki vam bodo pri objavljanju “storijev” še kako koristile.

Mobilne aplikacije, ki najhitreje izpraznijo baterijo pametnega telefona

Videti je, da dandanes polovico svojega življenja razmišljamo o baterijah. Vsak naš pripomoček potrebuje nenehno polnjenje. Minili so namreč tisti časi, ko je baterija telefona zdržala en teden. Dandanes je naš telefon videti kot kakšna vesoljska ladja, na katero smo priključili vse možne naprave, da jo spravimo nazaj v življenje. Morda je čas, da razmislimo, kaj počnemo na našem telefonu vsak dan. Vse aplikacije namreč niso enake – nekatere so naši bateriji grožnja in jo začnejo piti takoj, ko aplikacijo naložimo. Seznam, objavljen pri AVG Android App Performance in Trend Report, prinaša 10 najhujših kršiteljev. Tukaj so mobilne aplikacije, ki najhitreje izpraznijo baterijo pametnega telefona.
Aplikacije za popolno fotografiranje na prostem

Mobilne aplikacije za boljše fotografiranje na prostem

Topli, sončni dnevi nam bodo končno dopustili, da večino svojega časa preživimo zunaj. In v skladu s tem, se bo na prosto preselil tudi večinski del naše fotografske aktivnosti. Ne glede na to, kje boste preživeli počitnice – v velikem evropskem mestu, na podeželju pri prijateljih ali pa na eksotični plaži – se boste želeli opremiti z dobrimi dokumentacijami vaših pustolovščin. Mobilne aplikacije za boljše fotografiranje na prostem bodo pri tem postale vaš najboljši prijatelj.
aplikacije za ljubitelje umetnosti

Aplikacije za ljubitelje umetnosti

Medtem ko mnogi poudarjajo posledice neodgovorne uporabe tehnologije – kar je vsekakor nujno potrebno – pa drugi s pomočjo tehnologije izboljšujejo svet. Izobraževanje je gotovo področje, ki si je s tehnologijo prostrano razširilo svoje možnosti. Aplikacije za ljubitelje umetnosti vas na virtualen način popeljejo skozi najbolj pomembne muzeje na svetu in vam pomagajo razširiti znanje na področju umetnosti in kulture.