družbena omrežja

Niti predstavljaš si ne, kaj razkrijejo o tebi selfiji, ki jih objaviš na spletu

Če se spomnite pravljice o Janku in Metki, potem verjetno veste, kako naivno sta brat in sestra vstopila v slastno (iz sladkarij zgrajeno) hišo zlobne čarovnice, nezavedajoč se vseh nevarnosti, ki prežijo v njej. S podobno situacijo se srečujemo tudi mi, stvarne osebe, ki smo vstopile v svet družbenih omrežij brez zavedanja, kaj vse sebek, ki ga objavimo na spletu, razkriva o nas.

Najbolj nadležni tipi Facebookovih prijateljev

Facebook – prostor za ohranjanje stikov, sklepanje novih prijateljstev, širjenje idej in seveda območje, kjer si lahko do dobra pokurimo živce. Skrolanje po novih dogodkih se marsikdaj izkaže kot dobra vaja za pridobivanje potrpežljivosti. Ena izmed slabih strani tega popularnega socialnega omrežja je, da znajo biti nekateri prijatelji izjemno zoprni. Pretirano deljenje svojih osebnih težav ali divje kreganje, kdo ima prav, gotovo ne spada v javni prostor – kar Facebook na nek način je. Spodaj lahko najdete seznam 15 najbolj nadležnih tipov Facebookovih prijateljev. Čeprav ne ponujamo konkretne rešitve, pa vam lahko vsaj zagotovimo, da niste sami ter da obstaja na svetu še veliko podobnih sotrpinov.

Kako z enim klikom deliti fotografijo na vseh družbenih omrežjih?

V popolno fotografijo je pogosto vloženega veliko truda in edino prav bi bilo, da bi bilo objavljanje in deljenje fotografije precej bolj preprosto. Če po naključju spadamo med blogerje ali pa imamo profile na številnih družbenih platformah, potem moramo vsekakor omogočiti to funkcijo na Instagramu, ki nam omogoča, da brez truda in z enimi klikom isto fotografijo delimo na različnih družbenih omrežjih.

Snapchat: najbolj uporabni triki, ki jih še ne poznaš

Snapchat svojim uporabnikom dovoljuje spontano ustvarjalnost in to je tisto, kar ga dela edinstvenega. In ker imajo naši prijatelji omejen čas, da opazujejo naše mojstrovine, je prav, da so te zares posebne. Snapchat tako skriva v rokavu kar nekaj asov ali trikov, ki lahko še bolj popestrijo našo komunikacijo s prijatelji. In tukaj je nekaj najbolj uporabnih!