frizure

Gigi Hadid

Top frizure manekenke Gigi Hadid

Gigi Hadid, eden od svetovno najbolj zaželenih fotomodelov, je poleg unikatnega stila znana tudi po svojih raznovrstnih frizurah, med katerimi bi težko izbrali najboljšo. Urejenost njenih las vedno skrbno odseva priložnost ter se prilega Giginemu razpoloženju. Oglejte si, katere so top frizure Gigi Hadid.
modne frizure

Modne frizure, ki pomladijo obraz

Senčenje, masaža obraza, botoks, celo vampirski lifting... To so stvari, ki jih ženske počnejo v upanju, da bodo tako bolj opredelile in pomladile obraz. Razumemo željo, a takšne želje zahtevajo tudi veliko denarja. Za vas imamo veselo novico: podoben učinke lahko naredi nova frizura oziroma striženje las. Lasje namreč pomagajo pri mehčanju bolj ostrih linij obraza. Prav tako lahko pozornost preusmerijo iz že postaranega vratu ali pa brade. Če torej iščete poceni lifting obraza, potem razmislite o novi pričeski. Posvetujte se s svojim frizerjem, ki vam bo pomagal do želenega rezultata.
Frizure iz 60-ih: Jean Shrimpton

Frizure, ki so zaznamovale groovy 60-a

Zvezdniške frizure so že od nekdaj odličen pokazatelj trendov, kar se tiče frizur. Tokrat smo se s pomočjo ikoničnih zvezdnic, kot so Brigitte Bardot, Audrey Hepburn in Twiggy, ozrli nazaj v čas in poiskali zvezdniške frizure, ki so zaznamovala groovy 60-ta.