lepota

Gigi Hadid

Top frizure manekenke Gigi Hadid

Gigi Hadid, eden od svetovno najbolj zaželenih fotomodelov, je poleg unikatnega stila znana tudi po svojih raznovrstnih frizurah, med katerimi bi težko izbrali najboljšo. Urejenost njenih las vedno skrbno odseva priložnost ter se prilega Giginemu razpoloženju. Oglejte si, katere so top frizure Gigi Hadid.

Kaj se bi lahko zgodilo, če bi se nehali ličiti?

Kaj imamo punce najraje pri vikendih? Razen tega, da lahko dlje spimo in si pogledamo vse epizode serij, ki smo jih zamudile? To, da ni potrebe po nanašanju ličil. Kaj pa, če to rutino podaljšamo za kak teden ali več? Kaj bi se lahko zgodilo, če se popolnoma nehamo ličiti? Brez skrbi, samo dobre stvari!

Najbolj osupljivi izumi leta 2016

V svetu hitrih sprememb in eksponentnega razvoja tehnologije ne mine dan, ko na trg ne bi prišel novi izum ali dva. Zdi se, kot da se uresničujejo napovedi futurističnih filmov, in če se bo razvoj tako nadaljeval, lahko kmalu pričakujemo leteče obleke v slogu Iron Mana za vse prebivalce tega planeta ter naprave, s pomočjo katerih bomo lahko s svojimi hišnimi ljubljenčki razpravljali o pomenu življenja. Medtem ko čakamo, pa si preberite, kateri so najbolj osupljivi izumi leta 2016.

10 skrivnosti vitkih žensk, ki so znane le Francozinjam

Dekleta in ženske po vsem svetu se čudijo elegantnim, vitkim postavam Francozinj. Čeprav pripadnice tega gurmansko-hedonističnega naroda v kulinariki znajo uživati popolnoma brez skrbi, ohranjajo popolno obliko in kondicijo svojih francoskih telesc. V čem je trik? Razkrivamo vam, da ne v pretirani telovadbi ali kratkih, a peklenskih dietah. 10 skrivnosti vitkih žensk, ki so znane le Francozinjam, morda tudi vam pomagajo na poti do želene postave.