ljubezen

najdražje ločitve vseh časov

Najdražje ločitve vseh časov

Kam se bosta na lestvici najdražjih ločitev uvrstila Angelina Jolie in Brad Pitt, še ni znano. Par je v času, odkar je skupaj, zaslužil kar 555 milijonov ameriških dolarjev oz. 117,5 milijona od leta 2014, ko sta se poročila. Mislite, da jima bo uspelo 'priplezati' med top 10 najdražjih ločitev vseh časov? Da boste vedeli, o kakšnih številkah govorimo, si preberite, katere so najdražje ločitve vseh časov.

Zakaj bi se morali večkrat objemati?

Videti je, da objemanje ni le prijetno, ampak ima tudi številne pozitivne učinke na naše telo in duha. Znanstveniki so kar nekaj časa raziskovali in končno tudi dokazali, da je objemanje pravzaprav zdrava zabava. Tukaj je 10 razlogov, zakaj bi se morali večkrat objemati.

Lastnosti, ki nas naredijo manj privlačne

Splošno znano dejstvo je, da imajo vsake oči svojega malarja. Vsakemu se zdi na posamezniku privlačno nekaj drugega. A obstajajo lastnosti, ki nas naredijo manj privlačne za vsakogar. Vsak izmed nas se kdaj znajde v situaciji, ko ne more nadzorovati vseh dejavnikov in postane nekoliko manj privlačen. A mnoge izmed spodnjih spremenljivk so v veliki meri stvar osebne odločitve posameznika. Če na lestvicah spodaj naštetih lastnosti merite preveč visoko, je mogoče čas, da pretehtate, ali ne bi bilo bolje spremeniti svojega vedenja.