porsche

2-v-1 prenosni računalnik Porsche Design Book One

Porsche Design Book One: tukaj je hibridni prenosnik!

Čeprav je znamka Porsche širši javnosti znana po hitrih in estetsko privlačnih avtomobilih, njihov oblikovalski oddelek Porsche Design občasno postreže s kakšnim dodatkom, ki navduši tudi širši krog ljubiteljev estetike in ekskluzivnih izdelkov. Na sejem mobilne tehnologije MWC 2017 je Porsche Design tokrat pripeljal vrhunski prenosni računalnik 2-v-1 Porsche Design Book One, ki ga, v slogu avtomobilov, krasita zmogljivost in eleganten dizajn. Porsche pač ne sklepa kompromisov.
Novi Porsche Boxster: Boxster 718

Novi Porsche Boxster: Porsche 718 Boxster – v čast dirkaški legendi

Ti je všeč novi Porsche Boxster? Zadnji Boxster je bil že precej v letih, zato se je Porsche odločil da svojemu najmanjšemu kabrioletu malce napne gube. Porsche 718 Boxster tako ohranja prepoznavne poteze serije, a je dobil nekaj dodatnih mišic. Malce so spremenili tudi notranjost- spremembe na armaturni plošči in režah za dovod zraka- ''prepleskali'' so tudi sistem Porsche Communication Management. In še en pomemben podatek, odvrgli so mu dva valja. Kljub temu je 718 Boxster močnejši od predhodnega Boxsterja.
cover-porsche

TOP 10 – Legende blagovne znamke Porsche

Porsche je v svetu avtomobilizma ime, ki ne potrebuje posebne predstavitve. Verjetno ga ni človeka na tem svetu, ki zanj še ne bi slišal. Izdelal je serijo kultnih modelov, ki so med drugim eni najbolj želenih zbirateljskih kosov. Čeprav se bo za oko nepoznavalca zdelo, da je vsak Porsche skoraj tak kot katerikoli drug, pa se je za ljubitelje avtomobilov ta nemški izdelovalec iz Stuttgarta podpisal pod številne inženirske presežke. Toliko, da jih je bilo težko izbrati samo 10! Tukaj je 10 najbolj legendarnih Porschejev vseh časov.