Na začetku razmerja je zelo pogosto težko ugotoviti, ali si oseba želi resnega razmerja z vami - s temi tremi znaki vam bo lažje.

Če niste prepričani, da si s partnerjem enako želita razmerja, je pomembno, da upoštevate znake, ki kažejo, da vaš partner nima resnih namenov.

Nisi spoznala njegovih prijateljev in družine.

Če partner nenehno išče izgovore, zakaj vas ni seznanil s prijatelji ali družino, je to očiten znak, da ni predan in si ne želi resnega razmerja. Biti del partnerjeve družbe pomeni, da ste zanj prioriteta in vas šteje za pomemben del njegovega življenja. Če hodita nekaj tednov in niste spoznali njegove družine in prijateljev, je potem verjetno še prezgodaj, zato ne skrbite. Po drugi strani pa, če hodita več mesecev in še vedno niste spoznali nikogar, je to morda zato, ker nima resnih namenov.

Ne vključuje te v načrte za prihodnost.

Za nadaljevanje dobrega razmerja je zelo pomembno, da se pogovarjata o prihodnosti. Načrtovanje prihodnosti z ljubljeno osebo je lahko odličen način, na katerega se lahko še bolj zbližata. Če o tem nikoli ne govorita, je dobro, da si začnete zastavljati vprašanja. Lahko se zgodi tudi, da vam daje lažne obljube, ki so polne podob fantastičnega življenja, ki vključuje počitnice, pustolovščino in navdušenje, a opazili boste, da v resnici ni nobenih dejanskih načrtov.

Ne sprejemata skupnih odločitev.

Če želite ugotoviti, ali vam je oseba predana, bodite pozorni na to, ali ste vključeni v skupne odločitev. Koliko dejansko ste upoštevani pri odločitvah in koliko vas partner vključuje?