Če vam prijatelj tik pred zdajci prekliče dogovor, je to verjetno v njegovi krvi.

Ne bodite jezni, če se znova zgodi, da kakšno izmed teh astroloških znamenj prekliče načrte. To je v njih, a z razlogom.

Rak: raje se skriva v udobju doma

Rak je sinonim za nihanje – osebam, ki so rojene v tem astrološkem znamenju, izredno niha razpoloženje, se soočajo s čudnimi čustvi ali neskončnimi obdobji popolnega mirovanja in zaprtosti v sobi. Raki nenehno nekaj potrebujejo, a to ste zagotovo vedeli. Verjemite! Dom je tam, kjer je njihovo srce, zato nanje ne računajte.

Tehtnica: razmišlja o vseh možnih scenarijih

Tehtnica se nenehno odloča. Zaradi svoje kronične neodločnosti bi bila najraje na dveh krajih hkrati. Zelo uživa v druženju, a je kot kameleon – nikoli ne veš, ali se bo držala dogovora ali ne.

Škorpijon: niso razpoloženi za druženje

Škorpijon je enigma. Ta vodni znak ceni zasebnost, zato so tudi zelo sumničavi. Včasih se zbudijo čudne volje in se je nikakor ne morejo rešiti. Ko so takšni dnevi, se škorpijon izogne socialni interakciji. Resnica je, da ta vodni znak uživa v samoti.

Ribi: raje lažejo

Ribi gredo s tokom. V tem vodnem znaku se skriva vsak delček drugih znakov. Zelo hitro se lahko zlažejo in zaigrajo, le da bi dosegli, kar želijo. Ali ste kdaj poskusili ujeti ribo pod vodo? Hitre so, kajne? Tudi ko jih ujamete, zdrsnejo iz rok, ker je to njihova narava. Isto se zgodi, ko načrtujete kakšno stvar z njimi, mogoče se pojavijo, mogoče pa ne.