Predstavljamo vam 5 najlepših zasebni otokov, o katerih lahko samo sanjamo.

Najlepši zasebni otoki:

Amanpulo, Pamalican, Filipini

Regija Palawan je ena od najčistejših regij na svetu, otok Pamalican pa je kronan kot “rajski otok”. Do otoka lahko dostopate z zasebnim letalom, ki leti iz Manile.

The Brando, Tetiaroa, Francoska Polinezija

Zasebni otok Marlona Brandona je bil med drugim tudi izbira za medene tedne sveže poročen Pippe Middleton. Čudovite vile so namreč locirane nekoliko stran od plaže, da lahko zagotavljajo maksimalno zasebnost.

Peter Island Resort & Spa, Britanski deviški otoki

Je največji zasebni otok v regiji, a le slaba petina otoka je namenjena gostom. Ker želijo čim bolj ohraniti naravni habitat, se v resortu nahaja tudi čistilni sistem, generatorji na veter in sistem recikliranja.

PREBERITE ŠE: TOP 12: NAJLEPŠE PLAŽE NA SVETU

Coco Plum Island Resort, Belize

Če iščete bolj žurersko destinacijo, potem je ta resort prava izbira. All-inclusive paket namreč omogoča neomejeno količino lokalnega piva, tri obroke na dan in več vrst koktajlov, narejenih iz ruma, vodke in gina.

Nihiwatu, Sumba Island, Indonezija

Sumba Island je veliko več kot tropska destinacija – je (še) neodkrit raj. Plaže in gozdovi se tukaj zdijo popolnoma nedotaknjeni, razlog za to pa je gotovo filozofija trajnosti. Obstaja več načinov ‘druženja’ z naravo: od potapljanja do obiska slapov in jahanja konj na plaži.