Tukaj je 7 nenavadnih, a zelo zapeljivih ženskih lastnosti, ki privlačijo moške.

7 zanimivih ženskih značilnosti, ki najbolj privlačijo moške:

Znoj

Ko prepotene stopite iz telovadnice, vas je morda sram. Ljudje namreč ‘diskriminiramo’ kar bilijon vonjav. In med tem, ko znoj morda res ni najbolj prijeten, naj bi veliko povedal o tem, kaj čutimo. Znanstveniki namreč pravijo da je ‘vonj sreče’ zelo nalezljiv. Ko ga namreč zavohamo, se tudi mi počutimo bolj srečne.

Nalezljiv smeh

Psihologi pravijo, da lahko, če spoznamo nekoga z iskrenim smehom, pričakujemo pozitivno romantično vez. Življenje bo namreč polno smeha in pozitivnih čustev.

Očala

Očal nikar ne nosite samo za branje. Raziskave so namreč pokazale, da so ženske z očali moškim bolj privlačne in seksi.
giphy (65)

Bele črte od sončenja

Bolj svetli deli vašega telesa so lahko videti še bolj ‘goli’. Pritegnejo moško pozornost, saj se želijo dotakniti teh nežnih delov vaše kože.

Neurejene pričeske

Neurejeni kodri, naravno valoviti lasje ali neurejena figa so pričeske, ki si jih moški ne bojijo uničiti, ko vas objamejo. Prav tako so videti veliko bolj naravno kot pa zapletene pričeske z veliko laka za lase.

Videz brez ličil

Znanstveniki so izračunali, da 40 odstotkov ljudi meni, da so ženske brez ličil bolj privlačne.
giphy (66)

Trebušček

Majhen trebušček poskrbi za plus točke vaši privlačnosti. Znanstveniki pravijo, da je najpomembnejše, da smo pozorni na naše telesne proporce. Raziskave namreč kažejo, da so moški, ki so gledali fotografije žensk s postavo peščene ure, občutili več impulzov na področjih v možganih, ki so odgovorni za užitek.