Odnosi so včasih zapleteni, a ne skrbi, vsi imamo skrivnosti.

Preden vržeš puško v koruzo, razmisli, kako lahko prispevaš k vajinemu odnosu. Poskušaj razumeti, zakaj partner počne določene stvari, tudi če o njih ne govori. To je izziv, zato ti ga bomo olajšali s temi devetimi nedolžnimi skrivnostmi, o katerih moški ne govorijo.

1. O tvojem fizičnem videzu ne bo govoril

Predstava o telesu je gotovo občutljiva tema, saj so ljudje pod vplivom družbenih omrežjih nagnjeni k početju različnih stvari, da bi dosegli popoln videz. Moški se tega zavedajo in včasih zgolj ne želijo prizadeti tvojih čustev, zato svoje misli o tvojem videzu zadržujejo zase.

2. Ne sprašuj ga o družinskih težavah in delu

Moški se pogosto vedejo zelo nadrejeno, saj hočejo prikazati, kot da je vse v redu, tudi če ne gre vse po načrtih. Če se ukvarja z družino, z delom ali s svojimi prijatelji, lahko to pomeni, da se sooča s kakšnim problemom, a o njem ne želi govoriti. Pusti ga, a se prepričaj, da je vse v redu z vajinim razmerjem, saj lahko zunanji spori vplivajo tudi na vajin odnos.

3. Ni takšen, kot se predstavlja, da je

Verjela ali ne, tudi moški imajo težave s svojim videzom, tako kot ga imajo ženske. Razlika je v tem, da oni o tem ne govorijo.

4. Pogosto je jezen ali žalosten

Včasih ni vredno razpravljati, zato raje ostane tiho. A iz njegovih oči lahko vidiš, da je jezen ali razburjen, vendar se preprosto ne želi boriti.

5. Nekoč je bil prevaran

Moški nikoli ne bodo priznali, da so nekoč bili prevarani. Priznanje, da jih je neka ženska vlekla za nos, bi zanje pomenilo, da niso stvari imeli pod nadzorom, zato te informacije raje obdržijo zase. Ne želijo ustvariti vtisa slabiča.

6. Njegove posteljne fantazije so nore

Morda ima rad tvoja stopala?  Bi rad preizkusil novo igračo, ki si jo kupila? Ne glede na to, kako dobro se imata v postelji, bo gotovo prihranil zase nekaj hudih fantazij, ki jih želi poskusiti s teboj. Komunikacija je ključnega pomena, zato se pogovorita o tem, kaj mu je všeč, in deli z njim, kaj imaš ti rada. Nikoli ne veš, to lahko v vajino spolno življenje prinese popolnoma nove dimenzije.

7. Kaj njegovi prijatelji mislijo o tebi?

Na koncu dneva je pomembno, kaj tvoj moški misli o tebi, a vsi vemo, da veliko moških želi ‘odobritev’ za vajino razmerje tudi od svoje družine in prijateljev. Če niso najbolj zadovoljni, teh podatkov zagotovo ne bo delili s teboj. Zaradi tega razloga moški nikoli ne govori o prijateljih in njihovih mnenjih.

8. Briše zgodovino brskanja na napravah

Vsi si želimo zasebnosti. Moški v odnosih niso nobena izjema, zato ne želijo, da bi imela dostop do stvari, kot so zgodovina brskanja ali gesla. Verjamejo, da jim zaupaš in jih ne preverjaš.