Opravili smo domačo nalogo: za 2018 smo analizirali potiske, silhuete in barve ženskih kopalk, na katere letos prisegajo modni oblikovalci. To so kopalke, ki bodo nedvomno največji trend tega poletja. Te čudovite ženske kopalke 2018 bodo z vami na počitnicah letos in če bo vaš vložek tudi v kakovost, tudi v 2019.

Prpravili smo najbolj ‘trendi’ ženske kopalke 2018, torej trende, ki bodo letos zaznamovali kopalno modo.

Kopalke s pasovi

Debelejši kontrastni pas okoli pasu ali pas, pritrjen na spodnji del bikinija – pas na kopalkah bo pritegnil pozornost na naš pas.

Kopalke s pikicami

Klasičen potisk je v zadnjih letih našel pot nazaj na ulice, zakaj torej ne bi na kopalke?

Kopalke s potiski sadja

Med potiski najbolj izstopajo potiski s češnjicami, seveda pa ne manjka limon, banan in ananasov.

Žamet

Žametne kopalke ostajajo trend tudi letos. Le da imamo letos tudi večjo barvno izbiro.

Kopalke z okrasjem

Asimetrični naborki, cvetlice in razno okrasje na eni strani kopalk so eden izmed trendov, ki jih bomo letos kar pogosto videvali na plaži.

Športni modrčki

Visokemu nožnemu izrezu, ki je bil absolutni hit lanske kopalne mode, sledijo modrčki v športnem stilu, ki prav tako spominjajo na 80. prejšnjega stoletja. Funkcionalen dizajn je sicer bolj primeren za dekleta z manjšim oprsjem.

Rebraste kopalke ali kopalke iz bombaža z vzorcem črte ali kara

Kopalke ali bodi? Še bolje … oboje? Teksturirana tkanina ponuja nekoliko več kot pa običajne enodelne kopalke iz lajkre. Kombinirate jih lahko s kratkimi hlačami in sandali s polno peto.

Kopalke, kjer kažemo ritko

Ženska lahko brez sramu v 2018 pokažemo nekaj več ritke. To ne bomo dosegle le s tangicami, ampak tudi s spodnjim delom kopalk, ki jih radi opisujemo s cheeky. Še posebej boste zažigale, če si izberete enodelne.

Topli barvni toni

Od barve ognjiča do svetlo oranžne – letos bomo ‘sijale’ v toploh tonih. Pomislite na katerikoli odtenek, ki vas spominja na sončni vzhod in voilà, ženske kopalke 2018 so tu!