Adidas je letošnji mesec ponosa, ki že tradicionalno poteka v juniju, ko lahko po svetu spremjamo številne parade ponosa, obeležil z lansiranjem barvite kolekcije obutve in oblačil Adidas Pride Collection 2019.

Adidasova najnovejša kolekcija Pride Collection 2019 v ospredje postavlja LGBTQ skupnost. Sestavljena je iz modelov obutve Ultraboost 19, Nizza, Continental 80, Temper Run in Adilette, ki jih je nemška blagovna znamka ponudila v nekoliko spremenjeni podobi.

Večino superg krasi kombinacija belega zgornjega dela in mavričnih barv, ki sicer predstavljajo LGBTQ zastavo. Ultraboost 19 je tako denimo opremljen z večbarvnim materialom Primeknit in oranžnimi črtami na sprednjem delu, medtem ko je Continental 80 prekrit z mavričnima črtama ob straneh in barvitim logotipom na jeziku. Pozabiti ne smemo niti na natikače Adilette, ki na notranjem podplatu nosijo napis “love unites” (v prevodu ljubezen združuje).

Vse, ki vas nova kolekcija zanima, vabimo k brskanju po Adidasovi spletni trgovini, kjer boste našli še mnogo drugih barvitih izdelkov, kot so majice, kratke hlače, nogavice in kape.

Galerija: Adidas Pride Collection 2019