Zapeljivo perilo Agent Provocateur si želi vsaka ženska (in moški na svoji ženski). Tokrat modna znamka, ki slovi po svojih ženstvenih dizajnih, predstavlja L'Agent, mladostnejšo kolekcijo zapeljivega perila, ki sta jo oblikovali sestri Penélope in Mónica Cruz.

Agent Provocateur je sinonim za zapeljivo spodnje perilo, ki si ga želi vsaka ženska. Tokrat modna znamka predstavlja L’Agent, mladostno kolekcijo zapeljivega perila, ki sta jo oblikovali sestri Penélope in Mónica Cruz. Igralka in plesalka sta tako kolekciji kot tudi lookbook-u vdahnili umetniški pridih ter seksapilne dizajne predstavili v kampanji, ki so jo navdihnile zapeljive plesalke iz pariških nočnih klubov.

Perilo L'Agent - Agent Provocateur pomlad/poletje 2016

Spodnje perilo L’Agent – Agent Provocateur pomlad/poletje 2016

PREBERITE ŠE: Luksuzno spodnje perilo za vse petične dame

Čeprav sta oblikovalki navdih jemali iz obdobja Belle Epoque, pa njunega oblikovanja ni navdihnilo le eno obdobje. Tako v kolekciji prevladujejo sodobni kosi perila, ki le nakazujejo na določena, že minula desetletja, in so kot nalašč za mlada dekleta, ki raje kot po ženstvenem perilu Agent Provocateur posežejo po nečem bolj mladostnem.

Ogled galerije – Agent Provocateur pomlad/poletje 2016