Čeprav se verjetno vsi zavedamo (vsaj do neke mere), kakšni so znaki, ki kažejo na vpletenost v uničujoče razmerje, nas lahko samozavedanje in prepoznavanje včasih zavede in dopusti, da pride do tiste "rdeče zastave" v našem razmerju, ko res več ne zmoremo vztrajati! In točno to poskuša preprečiti nova aplikacija StayGo!

Aplikacija StayGo analizira naš odnos s partnerjem (ali pa analizira spoznavanje prek aplikacij za zmenke), kjer s kombinacijo “znanstvenih partnerskih točk” in povratnih informacij vaših povabljenih prijateljev in članov družine pove, ali smo našli pravo osebo ali pa preprosto zapravljamo svoj čas.

Za aplikacijo stojijo profesorji psihologije in znanstveniki s področja partnerstva, aplikacija pa deluje tako, da nas najprej sprašuje stvari o našem partnerju v dvajsetih kategorijah, kjer lahko dosežemo rezultat od 1 do 100.

PREBERITE ŠE: Aplikacija 10% Happier: za mirnejše, srečnejše življenje

Aplikacija StayGo analizira naše razmerje.

Aplikacija StayGo analizira naše razmerje.

Nato lahko prosimo svoje prijatelje in družinske člane, da sodelujejo pri oceni našega odnosa, vendar je treba opozoriti, da so odgovori popolnoma anonimni, kar lahko pomeni, da bomo nehote slišali kruto resnico.
Aplikacija med drugim sledi razmerju, vzponom in padcem, in sicer tako, da dnevno odgovarjamo na vrsto vprašanj, ki nam pokažejo napredovanje razmerja.