Audi TT je dopolnil 20 let in ob jubileju bomo lahko kmalu vozili Audi TT 20th Anniversary Edition različico. Komaj čakamo!

Čas hitro teče, Audi TT 20th Anniversary Edition pa je še dodaten dokaz za to. Audi TT je dopolnil 20 let, zato so pri Audiju naredili posebno različico Audi TT 20th Anniversary Edition, ki bo omejena na 999 avtomobilov.

Audi TT 20th Anniversary Edition bo na voljo v dveh različnih odtenkih sive barve, v notranjost pa bomo našli rjavo usnje Nappa, ki je prešito s kontrastnimi rumenimi šivi, kot smo jih lahko videli že pri 20 let starem konceptnem Audiju TTS.

Jubilejna edicija Audija TT 20th Anniversary Edition se od drugih različic razlikuje po črnih karoserijskih dodatkih, posebnih pet krakih 19-palčnih platiščih in zadnjimi lučmi v tehnologiji OLED, ki so si jih sposodili pri Audiju TT RS.

Zadek Audija TT 20th Anniversary Edition ima poleg tega še spremenjen nastavek izpušne cevi. Da boste resnično vedeli, da gre za 20th Anniversary Edition, bo poskrbela kopica posebnih napisov zunaj in znotraj avtomobila Audi TT. Pod pokrovom boste našli isti motor kot v običajnem Audiju TT, omejeno jubilejno različico pa lahko kupite v coupe ali kabriolet karoserijski različici.

Galerija: Audi TT 20th Anniversary Edition