Podjetje Everywhere je zasnovalo edistveno bivališče v obliki črke A. Načrte za gradnjo koče AYFRAYM, kot jo je poimenovalo, lahko naročite kamorkoli na svetu in se dela lotite kar sami.

Ustvarjalce koče AYFRAYM, ki obsega 146 kvadratnih metrov prostora, je navdahnila oblika počitniških domov iz 60. let prejšnjega stoletja.

AYFRAYM uporabnikom ponuja tri spalnice, dve kopalnici, kuhinjo, dnevni prostor in podstrešje. Višina stropa v pritličju znaša približno 2,75 metra in še dodatno pripomore k občutku prostornosti. Koča, ki prav tako vključuje 3 verande, je opremljena z lesenimi tlemi in stenami ter kar 41 okni. Stopnice vodijo do zgornjega nadstropja, v katerem je skozi ogromna okna mogoče opazovati obdajajočo okolico.

Če si želite zgraditi svoj AYFRAYM, boste najprej morali kupiti načrte za gradnjo, ki jih Everywhere prodaja za 1950 dolarjev (približno 1730 evrov). Na ta način boste pridobili dostop do vseh informacij, ki jih potrebujete.

Po tem, ko vam bodo podrobne načrte dostavili na dom, se boste lahko odločili za eno izmed treh možnosti: najem podjetja, ki bo samo zgradilo hišo, pomoč izvajalca gradbenih del ali pa se projekta lotite sami. Veselo na delo!

Galerija: AYFRAYM