Tokrat sta združila moči sloviti monaški izdelovalec čolnov Palmer Johnson in izdelovalec prestižnih avtomobilov Bugatti. Rezultat njunega sodelovanja je pregrešno draga jahta Niniette 66, ki se lahko pohvali s kaminom in jacuzzijem.

Čeprav verjetno nihče izmed vas nikoli ne bo imel toliko denarja, da bi si lahko privoščil jahto Niniette 66, ki sta jo izdelala Bugatti in Palmer Johnson, pa se včasih prija naslajati na pregrešno dragih dobrinah za bogate.

PREBERITE ŠE: Tako nastaja 2,4 milijona vredni Bugatti Chiron

Jahta Palmer Johnson Bugatti Niniette 66


Za jahto Palmer Johnson Bugatti Niniette 66 morate odšteti 2,2 milijona ameriških dolarjev.

Jahta Palmer Johnson x Bugatti Niniette 66, ki bi ji lahko dejali kar Bugatti Chiron na vodi, se lahko pohvali s kaminom in jakuzzijem in je prva od treh luksuznih jaht iz serije Niniette (te bodo dolge od 15 do 25 metrov), kar je bil vzdevek Lidie Bugatti, hčere ustanovitelja Ettoreja. Odeta je značilno moder plašč iz titana in ogljikovih vlaken. Dosega hitrosti do 80 km/h (44 vozlov), kar ni presežek, a te išče drugje. V luksuznih dodatkih, kot so bar za šampanjec, omenjena jacuzzi in ognjišče, usnjene obloge, obarvani leseni dodatki …

Galerija – Palmer Johnson x Bugatti Niniette 66: