Pri modni hiši Burberry so predstavili kampanjo za sezono pomlad/poletje 2016, ki jo je posnel priznani modni fotograf Mario Testino. V kampanji lahko poleg zadnjih modnih trendov občudujemo nove mlade upe modnega sveta - dvojčici Ruth in May Bell, sina Piercea Brosnana, Dylana Brosnana, Misho Hart, Elizo Fairbanks in Bello Yentob.

Burberry je za sezono pomlad/poletje 2016 pripravil izjemno kampanjo, ki jo je v Londonu posnel priznan modni fotograf Mario Testino. Mojster modne fotografije, ki slovi po svojem delu s slavnimi supermodeli in le najboljšimi modnimi znamkami in revijami, je tokrat v svoj objektiv ujel sveže obraze, ki jim v svetu mode napovedujejo svetlo prihodnost. To sta dvojčici Ruth in May Bell, sin Piercea Brosnana, Dylan Brosnan, Misha Hart, Eliza Fairbanks in Bella Yentob.

PREBERITE ŠE: Gucci: kampanja pomlad/poletje 2016

Burberry pomlad 2016

Burberry pomlad/poletje 2016

Glede na to, da je Burberry del angleške dediščine, mesto fotografiranja ne bi moglo biti bolj primerno, tipično britanski pa so tudi stajlingi, ki so sestavljeni iz elegantnih trenčev, legendarnih šalov, spodnjic s karirastim potiskom in ostalih novih modnih kosov. V ospredju je tokrat tudi nov hit sezone pomlad/poletje 2016, nahrbtnik. Ta se ponaša z vojaškim videzom in vodoodpornimi materiali ter je v črni, zeleni, sivi in modri barvi.

Ogled galerije – Burberry pomlad/poletje 2016