Amazon in Google tekmujeta, kam vse bi s pomočjo partnerjev še vgradila svoja navidezna pomočnika. Lenovo je prišlo na idejo, da naredi pametno budilko Lenovo Smart Clock, ki so jo predstavili na sejmu CES 2019. To ni navadna budilka, temveč naprava, zaradi katere bodo vaša jutra še boljša!

Pametna budilka Lenovo Smart Clock je točno takšna, kot bi pričakovali ‒ na sejmu CES 2019 je Lenovo predstavil pametno budilko, ki ima 4-palčni zaslon ločljivosti 480×800, na katerem se prikazuje ura, prihajajoči alarmi in dogodki v koledarju ter tisto, kar uporabnik vpraša Googlovega Asistenta. Potrebujete še kaj, da bodo vaša jutra boljša?

Naprava premore tudi zvočnik, ki se ponaša s šestimi vati moči. Na zadnji strani pametne budilke Lenovo Smart Clock je še priključek USB za polnjenje telefona. Ni pa vgrajene kamere, kar bo najbrž marsikoga razveselilo.

Pametna budilka Lenovo Smart Clock je točno takšna, kot bi pričakovali.

Z budilko bo mogoče izvajati določene rutine ‒ z enim ukazom bo uporabnik pred spanjem utišal sporočila na povezanem telefonu, nastavil postopno prižiganje luči po bujenju in podobno. Zaslon in zvočniki lahko celo prevzamejo predvajanje vsebin po protokolu Chromecast. Za pametno budilko Lenovo Smart Clock boste odšteli približno 80 evrov.

Galerija slik ‒ Pametna budilka Lenovo Smart Clock