Končno si lahko ogledamo celoten Chanelov film “Once and Forever” s Kristen Stewart v glavni vlogi. Kratki film, ki ga je režiral sloviti Karl Lagerfeld, je kompleksen prikaz nastanka legende, ki nas popelje v “ozadje snemanja” oziroma nastajanja Coco Chanel.

Chanelov film “Once and Forever” s Kristen Stewart v glavni vlogi je končno tu. Karl Lagerfeld, ki je poskrbel za vznemirjenje vseh Chanelovih navdušencev z intrigantskim filmskim napovednikom za Chanelov film in kar dvema teaserjema, je končno razkril svojo filmsko poslastico, Chanelov film,  ki ga je pripravil za vse oboževalce Coco Chanel in ene njegovih najljubših muz, Kristen Stewart.

Napovednik


Nadarjena 25-letnica v kratkem filmu, ki je doživel premiero 1. decembra na Chanelovi modni reviji Chanel’s Metiers d’Arts v Rimu, navduši v vlogi legendarne Coco Chanel.

Teaser 1


Chanelov film, ki ga je režiral sam Karl Lagerfeld, pa ni le 11-minutna pripoved o sloviti modni oblikovalki, ampak gre za veliko bolj kompleksen prikaz nastanka legende, ki nas popelje v “ozadje snemanja” oziroma nastajanja Coco Chanel.

Teaser 2


Kristen v kratkem filmu zaigra ob boku Geraldine Chaplin in Jamieja Bocherta in navduši z vživljanjem tako v koketno zapeljivko in samozavestno damo kot tudi v pravo čustveno razvalino. In končno, tukaj je čudovita Lagerfeldova produkcija, Chanelov film “Once and Forever”