Preskok s klasične na pametno ročno uro utegne biti boleč, zato se marsikdo ne odloči zanj. Večina pametnih ur namreč še zdaleč ne doseže elegance klasičnih zapestnih ur. Že z Marsa se namreč vidi, da na sebi nosite računalnik. No, nekaj primerkov nas resda že lahko vsaj deloma demantira, a tudi ti primeri ne bodo prepričali najbolj gorečih ljubiteljev klasike. Jih pa bo prepričal Chronos, tehnološki nastavek v obliki gumbne baterije, ki se neopazno skrije pod ohišjem in klasično ročno uro spremeni v pametno uro.

Chronos je nova tehnologija za ročne ure, ki jih imate že radi! Gre namreč za 3 milimetre debel tehnološki dodatek (33 mm premera), ki klasično ročno uro nadgradi v pametno uro, a pri tem ne poseže v njen videz in njeno brezčasno eleganco, prav tako ne trpi udobnost nošenja. Nastavek se namreč neopazno skrije na hrbtno stran ohišja.

PREBERITE ŠE: Moto 360 – Motorolina pametna ura druge generacije navdušuje še bolj kot njena predhodnica

Chronos klasično ročno uro neopazno preobrazi v pametno.

Chronos klasično ročno uro neopazno preobrazi v pametno.

Zakaj bi klasično ročno uro sploh nadgradili? Ker je sledenje telesnim aktivnostim pomembno in ker so obvestila, dostavljena prek ure, priročna, saj so vedno ob nas (še bolj kot pametni telefon). A za to se vam po novem ni več treba odpovedati svoji najljubši zapestni uri, saj je tu Chronos, ki klasično uro spremeni v pametno. O prejetih obvestilih vas obvešča z vibracijami in LED-svetlobo, njena baterija pa zagotavlja 36 ur avtonomije. Polni se brezžično, s telefonom komunicira prek pripadajoče aplikacije, prednaročite pa jo lahko za dobrih 90 evrov.