Vsak ima svoj najljubši okus Pringles. Pa sicer, ste kdaj pozorni na to, kako ga jeste? Glede na blagovno znamko Pringles obstaja samo en način. In skoraj prepričani smo, da ste čips Pringles že celo življenje jeste narobe.

Pri blagovni znamki Pringles pravijo, da obstaja samo en način, kako pravilno jesti njihov čips. Ena stran čipsa Pringles je namreč posuta z začimbami, medtem ko je druga stran brez začimb. Res je, da se začimbe včasih prikradejo tudi na golo stran čipsa, a v osnovi je aromatiziran le na eni strani, kar je tudi razlog, da ima lahko čips včasih neenakomeren okus.

PREBERITE ŠE: Recept: domač čips, pripravljen v 15 minutah

Čips Pringles ima nešteto okusov.

Čips Pringles ima nešteto okusov.

In če želimo na polno okusiti čips, moramo jesti Pringles tako, da je izbočena stran čipsa obrnjena navzgor. To pomeni, da se bo čips v ustih lepo dotaknil neba, mi pa bomo lahko okusili njegovo polnost. Udrta stran namreč nima začimb in čips na tisti strani naj ne bi bil tako dober.
Tiskovni predstavnik pri Pringles je za časnik Sun povedal: “Mnogi ljudje mislijo, da je čips Pringles začinjen na obeh straneh, a v resnici je začinjena le zgornja stran. Ko se čips pakira v tulce, se nekaj začimb prenese na drug listič, zaradi česar je lahko ta tu in tam videti neenakomerno začinjen.”