Vas mika ustvarjanje po meri? Vas mami ekstremna, a čudovita prenova spalnice v Flavor Paper & Andy Warhol slogu? Zakaj pa ne? Pripravili smo reportažo zanimive preobrazbe, ki vam bo zagotovo pomagala pri prenovi vašega spalnega prostora.

Pred časom smo odkrili vabljivo zgodbo novinarke Caroline Williamson, ki je poročala o celostni prenovi svojega majhnega doma. Dizajn Andyja Warhola v sodelovanju s podjetjem Flavor Paper, izdelovalniki tapet tudi po meri, bo pravšnja inspiracija za prenovitev vaše spalnice.

PREBERITE ŠE: Prenova spalnice: ideje za popestritev ali prenovo spalnice

Dizajn Andyja Warhola v sodelovanju s podjetjem Flavor Paper.

Dizajn Andyja Warhola v sodelovanju s podjetjem Flavor Paper.

V našem primeru gre za zelo majhen prostor. Sive stene in z njimi ujemajoča se barvna paleta tapet čara videz tovarne Andyja Warhola. Le da je ta tokrat v miniaturni različici. Črna, bela in srebrna barva zidu v kombinaciji s pravo osvetlitvijo dajejo prostoru občutek sanjavosti.

Tapetno ozadje vodi zasnovo celotnega prostora. Postelja ohranja čistost z belo barvo, natančneje jo določa blazina v črnih in belih odtenkih, ki slikajo kontrast z grafičnimi oblikami. Tudi preproga ni izbrana naključno. Mešani slogi modnih dodatkov poskrbijo za ultra modni videz. Menite, da je ekstremna preobrazba spalnice dobro uspela?