Danner Mountain Light II so izjemno kakovostni zimski čevlji, ki jih v filmu Spectre nosi sam James Bond. Obstajajo številni razlogi, da moški želijo posnemati slog slavnega tajnega agenta 007, a zdaj za to ne potrebujete pregrešno drage po meri izdelane obleke, nesramno drage ure, Aston Martina ali česarkoli iz Q-oddelka. Potrebujete le ročno izdelane usnjene zimske čevlje znamke Danner, ki vam jih dostavijo tudi v Slovenijo.

Danner Mountain Light II so elegantni usnjeni zimski čevlji, ki jih nosi sam James Bond. In ne govorimo o podobnih čevljih, ampak povsem enakih! Občudujemo jih lahko v prizorih filma Spectre, posnetih v avstrijskih Alpah. V nasprotju z ostalimi stvarmi agenta 007, ki so bodisi izjemno drage bodisi nedostopne, so zimski čevlji ameriške znamke Danner ne samo dobavljivi v Slovenijo, ampak tudi cenovno sorazmerno dostopni.

PREBERITE ŠE: James Bond: vsi najboljši avtomobili tajnega agenta 007

 Zimski čevlji Danner Mountain Light II kot jih nosi Daniel Craig kot James Bond v filmu Spectre.

Zimski čevlji Danner Mountain Light II kot jih nosi Daniel Craig kot James Bond v filmu Spectre.

Visoke usnjene zimske čevlje Danner Mountain Light II iz gorateksa krasita podplat Vibram Kletterlift in zavezovanje po skoraj celotni dolžini. Tako kot vsak drug ročno izdelan čevelj Danner je tudi ta popoln. Zate in za Jamesa Bonda.

Galerija slik – Danner Mountain Light II