delMare je hipnotična klubska mizica, eden tistih kosov, ki ljudi enostavno fascinira. Tako edinstvene mizice gotovo ne najdemo povsod! Ko strmimo vanjo, strmimo v morje, v globino morskega dna, od koder pa prihaja tudi njeno ime. delMare namreč pomeni iz morja.

Če bi želeli klubsko mizico delMare poimenovati kot nekonvencionalno, bi jo podcenjevali. Oblikovalec Eduard Lacota se je osredotočil na popolnoma vse zorne kote in na vse tri osi. Pogled s strani je za vsakega občudovalca te lepote popolnoma drugačen, saj je tudi mizica iz vseh kotov popolnoma drugačna, vključno s spodnjo stranjo, ki je izdelana iz marmorja. Poleg nenavadne oblike ponuja klubska mizica še stabilnost z zelo nizkim težiščem.

PREBERITE ŠE: Drzna prenova doma, za katero vam ne bo žal

Klubska mizica delMare

Klubska mizica delMare

Vsak kos je ročno izdelan iz belega marmorja in akrilnega stekla. Eduard Lacota je akrilno steklo uporabil zato, ker je to najbolj transparenten material, ki se lahko primerja s steklom, hkrati pa manj izkrivlja, ima kar sedemkrat več moči, moč upogibanja je večja, tehta pa kar dvakrat manj kot običajno steklo. Edina slaba stran materiala je ta, da je seveda od stekla precej dražji.
Cena klubske mizice delMare je od 4900 do 15.500 evrov.

Ogled galerije – klubska mizica delMare