Nobena skrivnost ni, da slavni radi vlagajo svoje milijone v luksuzna posestva. Vinska klet za vrhunska vina, ki si jih lahko privoščijo, dodatna omara posebej za čevlje, bazen, tenis igrišče ali pa botanični vrt - oni vedo, kam in kako vložiti denar. Čudovite vile na razkošnih posestvih. To so domovanja slavnih, na katera zavidljivo gledamo.

Domovanja slavnih, ki jim jih zavidamo:

6. Bill Gates

Razkošno posestvo se nahaja v Medini, Washingtonu, in je znotraj visokotehnološko opremljeno, kot se za tehnološkega genija tudi spodobi. Njegovi gosti dobijo posebno priponko, s katero se temperatura in svetloba v hiši prilagajata njihovim željam. Ne pozabimo še na sobo s trampolinom in umeten potok z bregom, na katerega vsako leto pripeljejo pesek s Karibov.

5. Taylor Swift

Izmed vseh posesti, ki si jih Taylor lasti, je njena razkošna mansarda v New Yorku najbolj hip. Že sam prostor z lesenimi trami in rustikalno-sodobnim pohištvom je čudovit, dih jemajoč pa je tudi razgled na veliko jabolko. V sproščenem in toplem vzdušju mansarde Taylor večkrat gosti svoje prijateljice iz manekenskih vrst.

4. Tom Brady & Gisele Bundchen

Tom Brady & Gisele Bundchen

Tom Brady & Gisele Bundchen

Ko je govor o dveh zavidljivo visokih plačah, je na voljo tudi več luksuza. Tom Brady in Gisele Bundchen sta začela vlagati v posestvo v Chestnut Hillu s telovadnico, polno opremljeno kuhinjo za profesionalnega chefa, vinsko kletjo, knjižnico in vsem ostalim, kar bi si še lahko slavni par želel.

PREBERITE ŠE: Kakšen dom dobimo za milijon dolarjev ponekod na svetu?

3. David in Victoria Beckham

Čudovito posest z vilo v slogu angleškega podeželja trenutno obnavljajo, a zagotovo se ve, da bodo tam ogromna telovadnica, vinska klet, kinodvorana, nadstropje samo za otroke in skrivni prehod pod zemljo, skozi katerega bo družina prišla do druge, varnejše hiše, če bodo potrebovali zasebnost. Victorii pa bodo pripadale še ločene sobe, kjer bodo skrbeli za njeno manikuro, jo naličili in ji uredili pričesko, manjkala pa seveda ne bo soba s čevlji.

2. Lady Gaga

Če si dom Lady Gaga predstavljate v odbitih barvah in z neobičajnim pohištvom, boste presenečeni nad preprosto francosko arhitekturo njene vile v Malibuju. Toda z posestvom za konje, konceptom odprte kuhinje, gledališčem in, seveda, vinsko kletjo je daleč od dolgočasnega.

1. George in Amal Clooney

Slavni ameriški igralec in njegova izbranka, znana britanska odvetnica, sta se ustalila na angleškem podeželju. Dvorec iz 17. stoletja, ki se nahaja ob reki Temzi, ponuja razkošje devetih spalnic, osmih kopalnic, čudovite vrtove, pomol in čolnarno ter posestvo s kočo za goste.