Električna kolesa so zelo priljubljena, zato ni čudno, da izdelovalci skušajo na vse načine izdelati zapeljivejše modele, ki bodo izpostali iz množice. Gocycle GX zagotovo izstopa, saj je to električno kolo, ki ga zložiš v nekaj sekundah. Čas, ki ga boste namenili potovanju in zlaganju kolesa, bo krajši in prijetnejši.

Model kolesa Gocycle GX, ki ga je mogoče zložiti v manj kot 10 sekundah, zavzame zelo malo prostora. Med potovanjem po mestu ste torej lahko povsem brez skrbi, saj vam nikoli ne bo v napoto.

Novo kolo na električni pogon Gocycle GX ni posebno le zaradi funkcionalnosti. Pohvali se lahko tudi z nizko težo in dovršenim dizajnom.

Oblikovalec Richard Thorpe, ki se je podpisal pod inovacijo, poudarja, da ga je pri delu vodila želja, da mestnemu prebivalstvu olajša življenje. To mu bo z izdelkom, ki bo ljudem hkrati pomagal živeti bolj zdravo, verjetno uspelo.

Kolo Gocycle GX je v hipu mogoče zložiti po zaslugi edinstvenega ohišja, izdelanega s pomočjo tehnologije hidroformiranega aluminija. Uporabnike bo prav tako razveselilo s pnevmatikami z izboljšanim oprijemom in odpornostjo na prebod. LED baterija, ki jo je za potrebe polnjenja in vzdrževanja brez težav mogoče odstraniti, se nahaja v notranjosti krmila.

Gocycle GX bo na  kupcem v treh barvnih različicah (modri, črni in beli) na voljo že letos spomladi.

Galerija: Gocycle GX