V bližini italijanske Nova Ponente najdemo neokrnjen košček narave, na katerem so kot gobice zrasle tri pravljične hiške Fan Forest Houses. Kljub moderni zasnovi se kar zlijejo z okolico in nas vabijo na popoln 'digitalen detox'!

Bergmaisterwolf Fan Forest Houses se nahajajo na livadi, prav na robu gozda – tri ‘brunarice’, ki stojijo na betonskem temelju in kraljujejo nad pokrajino, so prekrite z deskami črnega lesa in se kar zlijejo s temnimi odtenki iglastega gozda.

Da lahko vstopimo v hiško, je potrebno prečkati leseni mostiček. V notranjosti nas pozdravi opaž iz svetlega lesa, ki ustvari toplo in minimalistično atmosfero. Odprt osrednji prostor se zaključi z velikim oknom, ki nam ponuja čudovit razgled nad okolico.

Na voljo imamo še teraso, da se lahko do popolnosti predamo svežemu zraku. Vsaka enota je obrnjena v svojo smer, kar omogoča več zasebnosti, poleg tega pa ima vsaka od hišk svoj edinstven razgled nad italijanskimi gorami v ozadju.

Bergmaisterwolf Fan Forest Houses

Fan Forest Houses so odlična odskočna deska v svet spokojne narave in popolnega odklopa od ponorelega sveta. Sami ali v dvoje: v vsakem primeru se lahko prepustimo pozitivni moči narave in enostavno uživamo.

Galerija: Bergmaisterwolf Fan Forest Houses