Intelignetne ženske vedo, da se bo pravi moški pri svoji izbiri partnerke osredotočil na najbolj pomembno stvar - inteligentnost ženske. Zakaj je tako?

Ko iščemo svojo boljšo polovico, se trudimo, da bi našli popoln paket. Ker mnogi moški tega ne najdejo, se pač odločijo, da se ne bodo poročili. A tudi, če je tako težko pri iskanju tiste prave, obstaja ena stvar, ki jo ženska poseduje in je  merilo, ki vam lahko pomaga pri odločanju o tem, s kom želite preživeti svoj preostanek življenja, in to je inteligentnost. Pamet morate vedno postaviti na prvo mesto. In tu so razlogi, zakaj.

Inteligentna ženska ti bo pomagala rešiti težavo.

Ob inteligentni ženski, s katero živita pod isto streho, se bo vaše življenje spremenilo na bolje. Zaradi njene delavnosti boste postali tudi vi veliko bolj produktivni. Ugotovili boste, da si boste ob njeni prisotnosti bolj prizadevali za različne stvari. Ona vas bo motivirala, vi pa ji boste dali energijo, da se počuti bolje glede svojega dela in življenja.

Odprla ti bo oči.

Inteligentna ženska vam bo pomagala videti svet z drugačne perspektive, kot bi ga videli prej. Njen pogled na stvari vas bo spodbudil k temu, da postanete tudi sami bolj razgledani. Služila vam bo kot vir informacij, dala pa vam bo tudi dober nasvet, ki vam bo pomagal rešiti težave, ki jih imate.

Varovala bo tvoje skrivnosti.

Inteligentna ženska ve, kako varovati skrivnosti. Poskrbela bo, da vam bo stala ob strani, preden boste sprejeli pomembno odločitev. Postavila se bo za vas tudi pred celim svetom.

Ve, kako se postaviti zase.

Največje težave, s katerimi se pari srečujejo, so verjetno nesporazumi. Inteligentna ženska bo vedela, kako predstaviti svoje argumente. Parom, ki niso tako intelektualno zreli, lahko majhni argumenti prizadenejo čustva, kar lahko vodi do razhoda.

Pomagala ti bo pri financah.

Inteligentna ženska ti bo pomagala, da se postaviš na zeleno vejo. Če imaš težave, ti bo svetovala, sicer pa te bo spodbujala, da s skupnimi močmi dosežeta več.

Želi, da si uspešen.

Inteligentna ženska bo vedno želela najbolje za vas. Pomagala vam bo pri stvareh, ki so povezane s kariero, in vas bo motivirala, da naredite več. Ne bo ljubosumna zaradi vašega uspeha in žalostna, ker ga ona ni dosegla.

S teboj bo tudi takrat, ko te vsi zapustijo.

Inteligentna ženska vedno stoji ob strani svojemu zakoncu, najbolj takrat, ko je v stanju finančnih pretresov ali vznemirjajočih in težkih časih. Ne bo obupala ali vas zapustila. Ljubila vas bo in vam pomagala iti skozi vzpone in padce. Ob vas bo tudi takrat, ko nimate prav in bi kaj morali narediti drugače.

Njena zvestoba in ljubezen sta nedvomni.

Inteligentna ženska ne bo izbrala zakonca, preden ne bo natančno ocenila njegovih prednosti in slabosti. Če je z vami, potem imate ob sebi verjetno nekoga, ki vas ljubi in za vas skrbi kljub vašim pomanjkljivostim. S svojo izbiro vam tudi dokazuje, da vas je pripravljena ljubiti v slabem in dobrem.