Čeprav igralci večkrat poudarijo, kako težko je igrati v najbolj intimnih prizorih, temu vedno ni tako. Zakaj? Kar nekaj igralcev se v romantična razmerja zapletlo tudi za kamerami, kar pomeni, da se v filmu niso rabili pretvarjati. Kateri so torej igralski pari in filmi, v katerih so se igralci tudi zares ljubili?

Gigli (2003)


Morilka in sovražnica moški Ricki (Jennifer Lopez) se zaljubi v karizmatičnega Larryja (Ben Affleck). Njeno življenje naenkrat dobi nove barve. Ko je Jennifer sprejela vlogo, ni vedela, da se bo tudi v resnici zaljubila v visokega in čednega moškega. Igralca sta razmerje začela med snemanje filma.

Vicky Cristina Barcelona (Ljubezen v Barceloni, 2008)


Penélope Cruz in Javier Bardem sta v filmu precej nenavaden poročen par, njuno razmerje pa je polno španskega temperamenta in strasti. Da je temu tako, je poskrbela njuna turbolentna romanca v resničnem življenju, ki se je pozneje razvila v močan zakon.

Cruel Intentions (Podle igre, 1999)


Prava romanca se je razvila tudi med Reese Whiterspoon in Ryanom Phillippejem med snemanjem filma Podle igre. V filmu sta torej tako prepričljiva prav zaradi ljubezenske kemije, ki se odvijala tudi za kamerami.

L’appartement (Stanovanje, 1996)


Med snemanjem filma so se razplamtela čustva med takrat še manj znano italijansko igralko Monico Belluci in francoskim igralcem Vincentom Casselom, ki je imel takrat sloves nepopravljivega ženskarja. Monici je to očitno uspelo spremeniti, saj sta bila par več let, svojčas pa sta veljala tudi za najlepši filmski par na svetu.

The Rum Diary (Zapiti dnevnik, 2011)


Film Zapiti dnevnik je postal ključnega pomena za usodo čednega Johnnyja Deppa, v katere so bile zaljubljene ženske po vsem svetu. V tem filmu se je namreč Johnny zaljubil v Amber Heard. Po snemanju filma je Johnny zaprosil Amber, medtem ko je Vanessa Paradis 14 let zaman čakala na snubitev.

PREBERITE ŠE: Najdražji izbrisani filmski prizori vseh časov

Step Up (Odpleši svoje sanje, 2006)


Film, ki bi ga lahko gledali znova in znova … Pa ne samo zaradi plesa, temveč tudi zaradi Channinga Tatuma in Jenne Dewan, ki sta danes poročena in vzgajata hčer.

Days of Thunder (Dnevi grmenja, 1990)


Se še spomnite Nicole Kidman z rdečimi kodri? To je bil čas, ko je na snemanju filma Dnevi grmenja spoznala Toma Cruisa. Njuna filmska romanca se je hitro spremenila v romanco v zasebnem življenju, v tistem obdobju pa sta Tom Cruise in Nicole Kidman veljala za obetajoč par v Hollywoodu.

Alfie (2004)


Čeden ženskar Jude Law ni imel nobenih težav pri igranju novodobnega Casanove. Prav tako ni bilo nobene težave s snemanjem ljubezenskih prizorov s Sienno Miller. Par je namreč začel svojo turbulentno romanco prav med snemanje filma, ki pa se je razvijala prav tako hitro, kot tista na zaslonu.

Mr. & Mrs. Smith (Gospod in gospa Smith, 2005)


Brad Pitt in Angelina Jolie sta se zaljubila med snemanjem filma Gospod in gospa Smith in vsi vemo, kako se je ta romanca končala: 12 let zakona in trije otroci (brez posvojenih).

The Amazing Spider-Man (Neverjetni Spider-man, 2012)


Šarmantni Andrew Garfield se je prav tako kot njegov lik ujel v mrežo Emme Stone, svoje punce pred in za kamerami. Par je še vedno v razmerju.