H&M predstavlja 'See Now Buy Now', s čimer bo zapolnil vrzel med maloprodajo in modno brvjo ter kupcem omogočil nakup kolekcije naravnost z modne revije. Kolekcija H&M Studio bo modnim navdušencem 1. marca predstavljena na pariškem tednu mode na prvi H&M-ovi modni reviji 'See Now Buy Now'. Izdelki bodo kupcem v spletni trgovini na voljo takoj po zaključku modne revije, v izbranih prodajalnah pa od 2. marca dalje. Na modni reviji ne bodo predstavljena samo ženska oblačila, temveč prvič tudi celotna moška kolekcija.

H&M Studio sestavljajo unikatne kolekcije za ljubitelje mode, polne modnih kombinacij in kosov, ki jemljejo dih. V sezoni pomlad/poletje 2017 so v ospredju tradicionalne tehnike krojenja v kombinaciji s funkcionalnostjo in tehnološkimi elementi športne mode. Navdih za to kolekcijo pa izhaja iz gracioznosti, strasti in moči baleta.

PREBERITE ŠE: 10 čudovitih oblek, ki jih mora imeti v omari vsaka ženska

 H&M Studio S/S 2017: ženska kolekcija


H&M Studio S/S 2017: ženska kolekcija

“‘See Now Buy Now’ predstavlja novo ero za modno industrijo. Zato se že veselimo testiranja te nove zanimive oblike nakupovanja. Ta čudovit trenutek želimo deliti tudi z našimi kupci povsod po svetu, zato bomo modno revijo prenašali v živo na naši spletni strani. Upamo, da bodo uživali in našli navdih, kako kombinirati posamezne kose iz kolekcije in v ospredje postaviti svoj osebnostni slog,” pravi Pernilla Wohlfahrt, kreativna direktorica in vodja oblikovanja pri H&M.

V Sloveniji bodo izdelki na voljo v prodajalni H&M, Čopova ulica 42 v Ljubljani.

Galerija – H&M ‘See Now Buy Now’: poglej in kupi