Eden najlepših hotelov na Amalfijski obali, hotel Le Sirenuse, leži visoko na griču med očarljivimi pastelnimi hišami. Pokukajte v čudovito notranjost in se sprehodite po razkošnih prostorih, ki obiskovalcu vzamejo občutek za čas …

Hotel Le Sirenuse se nahaja v Positanu, barvitem obmorskem mestecu na jugu Italije, ki ga nekateri označujejo tudi za biser Almafijske obale. Leži visoko med barvitimi hišicami, ki mestu dajejo značilen izgled, in ponuja fantastičen razgled, ki se zdi skoraj neresničen. Hotel, ki sega v leto 1951, ima bogato zgodovino in je idealno mesto za brezskrbno uživanje, mnogi, ki si to lahko privoščijo, pa hotel izberejo tudi za svojo poroko.

 Hotel Le Sirenuse


Hotel Le Sirenuse

Danes v hotelu najdemo 58 luksuznih sob z zasanjanim razgledom na zaliv Positano. Večina sob premore tudi privatno teraso oziroma balkon, očarajo pa predvsem z mediteransko barvno paleto, zmesjo antičnega, stilskega in sodobnega dizajna, ročno izdelanimi ploščicami in unikatnostjo, saj niti ena soba ni enaka drugi. Pripadajoče kopalnice so obdane z marmorjem, v vsaki izmed njih pa se nahaja tudi jacuzzi. Hotel poleg vrhunske kulinarične ponudbe, za katero poskrbi restavracija La Sponda, ki je tekom večerje okrašena s 400 romantičnimi svečami, in bara Champagne & Oyster, premore tudi negovalni center Sirenus Spa, ki poskrbi, da počitnic ne pozabimo kar tako.

PREBERITE ŠE: Antlos – Airbnb za nastanitve na ladjah