V Ženevi na avtomobilskem salonu, marca 2013, je Ferrari predstavil svojega najnovejšega paradnega konja LaFerrari - elegantna zver s skoraj 1000 konjskimi močmi. Nekaj mesecev kasneje pa je izšla tudi zapestna ura Hublot MP-05, ki se ujema z videzom in občutkom LaFerrarija.

Hublot MP-05 LaFerrari je nastala kot poklon superšportniku. Narejena je iz safirnega kristala, oblikovanega tako, da spominja na obris avtomobila ter iz črnega PVD titana in s trakom iz gume. Skupaj sestavlja uro 637 komponent, kar je rekord za Hublot. Njena posebnost je tudi navijanje s priloženim miniaturnim vrtalnikom, omogoča pa 50-dnevno rezervo, kar je svetovni rekord med Tourbillon urami. Svojo visoko ceno upraviči s čudovitimi podrobnostmi kot so cilindri sredi ure, izdelani iz anodiziranega črnega aluminija z SuperLuminova oznakami levo in desno. Tiste na levi prikazujejo količino energije, ki jo še ima ura, medtem ko oznake na desni prikazujejo čas.

Ogled fotografij v galeriji:

Izdelanih bo le 50 primerkov ure Hublot MP-05 LaFerrari, kar jo naredi še bolj ekskluzivno in težko dostopno od samega avtomobila LaFerrari, katerih bodo izdelali 499. Za večino od nas bo ura nedostopna, saj se bo cena gibala okrog 220 tisoč €, kar je več kot povprečna hiša v Sloveniji. Vendar, če imate milijon za superavto LaFerrari, vam nakup take ure ne bo predstavljal težave.