Priročniki o osebni rasti ti ne bodo v pomoč, če nisi v sebi začutil/-a, da si resnično želiš zaživeti srečno življenje, v katerem se spoštuješ. Te ilustracije te lahko naučijo, kako se imeti rad. Poskusi!

Zdi se, da je sodobna družba nagnjena k negativnem razmišljanju bolj kot kadarkoli. Hiter življenjski slog, potrošništvo, materializem, individualizem, hitro zadovoljevanje želja in potreb so le skupek nekaterih konceptov, ki pritiskajo na malega človeka do te mere, da nikoli ne najde notranjega zadovoljstva.

Vse te koncepte, ki vplivajo na našo srečo, je v svojih ilustracijah ujela tudi Alison Rachel, na Instagramu znana kot recipesforselflove. Celo življenje se je borila z depresijo in je potrebovala veliko časa, da se je naučila, kako živeti izpolnjeno življenje. In se še vedno uči.

Že dve leti ustvarja ilustracije za svoj profil na Instagramu in je na enem mestu združila ljudi s celega sveta, ki verjamejo, da lahko spremenijo svoj pogled nase. Njene navdihujoče ilustracije te bodo gotovo naučile, kako se vzljubiti.

Galerija: Navdihujoče ilustracije