Ste nostalgiki?! Potem bo iPhone 6s retro v vas vzbudil poželenje. Najnaprednejša tehnologija. Videz osemdesetih. To je pametni telefon iPhone 6S Retro, ki bo prebudil vaša nostalgična čustva. Veliko stvari je bilo v osemdesetih boljših kot danes. Glasba, brki, akcijski filmi, … A ne tehnologija. Vzemimo Applov računalnik Apple IIe iz leta 1983. ''Kišta'' v vaniljevi barvi, ki je po današnjih standardih ničvreden kos tehnologije. A podjetje ColorWare je prav v njej našlo muzo za izdelavo pametnega telefona iPhone 6S in 6S Plus retro videza.

ColorWare je z izdelavo retro modela iPhone 6S in 6S Plus poskrbel za pravi tehnološki skok v preteklost. Gre za najboljši pametni telefon, ki ga ima trenutno ponuditi Apple, a preoblečen v starinska oblačila, ki nas popelje v same začetke znamke iz Silicijeve doline. Zato telefon iPhone 6S (in 6S Plus) Retro nosi še star Applov (mavrični) logotip in je namesto v sodobne barve odet v vaniljevo matirano barvo z dodatkom niza lažnih rež za hlajenje, ki prikličejo spomin na sistem hlajenja starih Applovih osebnih računalnikov, kot je IIe, ki je ColorWaru služil za navdih.

PREBERITE ŠE: iPhone 6S – Apple predstavil svoj najzmogljivejši pametni telefon do zdaj

In cena tega čuda? (Preračunanih) 1490 evrov za model iPhone 6S Retro s 16 GB. Na voljo bo vsega 50 primerkov (po 25 za vsako različico), zato je bolje, da čim prej oddate naročilo, sicer se boste morali za retro iPhonom 6S obrisati pod nosom.

Galerija slik – iPhone 6S Retro