Najbolj luksuzni vlak Shiki-Shima je prava umetnina na tračnicah. Prihaja iz dežele vzhajajočega sonca – Japonske, za njim pa stoji Ferrari Ken Okuyama, prvi Neitalijan, ki je kadarkoli oblikoval za to blagovno znamko. In uradno najbolj luksuzno prevozno sredstvo na svetu. Uradno najbolj luksuzno prevozno sredstvo na svetu je pred dnevi prestalo krstno vožnjo in prvi potniki so bili navdušeni.

Si želite norega doživetja. Obožujete vlake in sta zaljubljeni v romantiko potovanja na tovrsten način. Potem vam bo le znesek 10.000 evrov stal na poti do uresničitve vaših sanj. Toliko namreč stane vozovnica za eno od najbolj nenavadnih in ekskluzivnih luksuznih prevoznih sredstev na svetu.

Luksuzni interier - vlak - Shiki-Shima

Luksuzni interjer vlaka  Shiki-Shima

Vlak Shiki-Shima je zasnovan kot potovalni spalnik, ki ima 17 sob in tako lahko gosti do 34 potnikov. Te razvaja izjemen ambient, ki ga je oblikoval kar oblikovalec Ferrarijev Ken Okuyama, prvi Neitalijan, ki je kadarkoli oblikoval za to blagovno znamko. A je pri oblikovanju ohranil japonski tradicionalizem, ki interjerju tega vlaka daje izjemno noto. Ni hiter, saj dosega hitrosti le do 110 km/h, kar je za japonske razmere izjemno počasno. A pri tem vlaku je hitrost na zadnjem mestu. To je vlak za uživanje življenja in vlak, pri katerem je pomembna pot in ne cilj. Če želite na pot v prihodnjem letu, pa morate potovanje s Shiki-Shimom rezervirati že danes, saj so vse zmogljivosti razprodane do sredine prihodnjega leta.

Galerija slik: Luksuzni vlak Shiki-Shima