Mandale so piktografske predstavitve spiritualnega sveta in časa - tisto, ki jo izbereš na fotografiji, pa govori o tebi.

Mandale so slikovne predstavitve spiritualnega univerzuma, ki jih uporablja hinduistična in budistična tradicija. Oglej si spodnjo sliko in izberi tisto mandalo, ki te najbolj pritegne. Pod njeno številko si preberi, kaj mandala in njena skrivnostna sporočila povedo o tebi.

PREBERITE ŠE: Že celo življenje se napačno opravičujemo

1 – ločiš pravilno od napačnega

Si zelo ambiciozen in tvoje sanje zagotovo niso majhne. Imaš tudi zelo razvit občutek za to, kaj je prav in kaj narobe. Nič ne sovražiš bolj kot izkoriščanje, nepotizem in predsodke.

2 – si zelo resnicoljuben

Prisegaš na kategorični imperativ brezpogojne resnice. Tudi v primeru, ko bi bela laž nekomu prihranila bolečino, stisko ali osramočenost, se zanjo ne odločiš. Zate je resnica najbolj pomembna vrednota in bistvo moralnega življenja.

3 – pozoren si do vseh

Si zelo dober poslušalec in si pozoren do vseh, zato imaš široko mrežo prijateljev in si v različnih delovnih skupinah vedno toplo sprejet.

4 – si zelo karizmatična oseba

Česarkoli se lotiš, ti po vsej verjetnosti uspe in zacveti, saj je vsak tvoj projekt prežet s tvojo neuničljivo karizmo.

5 – si borec

Si zelo pogumna oseba, ki se vedno bori v skladu s svojimi vrednotami. Veš, kaj želiš v življenju doseči, in ne boš odnehal, dokler ne prideš do cilja. Prav tako pa je ena izmed tvojih večjih odlik tudi to, da se nemalokrat postaviš v bran šibkejšim.

6 – vedno poskrbiš za druge

Si potrpežljiv, nežen in nikoli ne obsojaš drugih. Tvoji prijatelji te zelo cenijo, saj si jim v času stiske v močno oporo.