Kako se mu približati, kako pritegniti njegovo pozornost, glede na to, kaj je po horoskopu?

Kako ga osvojiti glede na njegovo astrološko znamenje?

Oven

Glavni trik, ki ga morate upoštevati pri osvajanju ovna, je, da mu morate pustiti, da vas čim dlje časa lovi. Ovni ljubijo dober izziv – bolj kot se bo trudil za vašo pozornost in naklonjenost, bolj se bo vnel.

Bik

Če želite osvojiti srce bika, se ne bojte zakorakati po tradicionalni poti dobre večerje in intimnega pogovora. Biki cenijo zemeljske užitke – domačo hrano, kapljico starega vina in objemanje ob poslušanju klasičnih komadov.

Dvojček

Katera je najhitrejša pot do dvojčkovega srca? Verjetno prek njegovega intelekta. Dvojčki so pametni, dojemljivi in razgledani. Cenijo tiste, ki so jim enakovreden sogovornik v debati.

Rak

Raki so nežne in dobre duše. V ljubezni iščejo pravo, močni in varno vez, ki jo nagradijo z ogromno mero zvestobe in naklonjenosti. Pri raku se ni treba bati pokazati svojih šibkih točk – takrat se bo še bolj zaljubil vate.

Raki so nežni in čustveni

Raki so nežni in čustveni.

Lev

Lev je verjetno najbolj dramatičen in strasten znak v celotnem horoskopu. Njegovo srce boš najlažje osvojila tako, da mu daš vedeti, da so tvoja čustva resnična in trajna. Hkrati pa mu vsaj nekaj časa pusti, da te preganja po savani.

Devica

Z devico morate biti potrpežljivi. Njegovo srce je težko pridobiti, vendar je trud trojno poplačan. Device zavohajo neprepričanost vase na kilometre: zato se nikar ne trudite z igricami, temveč uberite iskreno in odprto strategijo.

Tehtnica

Tehtnica je zelo čustven znak in nima nikakršnih težav priznati, da si mu všeč. Ko je tehtnici jasno, da vaju družijo iste želje, bo odnos napredoval s svetlobno hitrostjo.

Škorpijon

Škorpijona najlažje osvojiš z igrami. Rad lovi misteriozne in nedosegljive ženske. Dobra taktika je, da skozi fazo zmenkov ostajaš rahlo skrivnostna in zadržana.

Strelec

Strelec je avanturist. Zato se ne trudi z običajnimi zmenki, temveč se spomni nekaj nenavadnega in novega.

 
Strelce privlačijo dogodivščine

Strelce privlačijo dogodivščine

Kozorog

Pot do kozorogovega srca je pot trdega dela in ambicij. Kozorog se hitro zaljubi v tisto osebo, ki ga očara s svojo kariero ali znanjem. Cilja na dolgoročno zvezo, ki se ji je pripravljen posvetiti.

Vodnar

Ko osvajaš vodnarja, se ni treba pretvarjati. Vodnar bolj kot karkoli drugega ceni pristnost. Bolj kot si iskrena, bolj se mu boš zdela edinstvena in zanimiva.

Riba

Romantična riba se ne more upreti nežnim dušam, ki znajo pokazati svoje šibke točke. Ribo je najlažje osvojiti z globokim pogovorom, kjer imata občutek, da se je čas ustavil, zemlja pa nehala vrteti.

PREBERITE ŠE: Toliko seksa potrebujejo srečni pari

Ribe so nepopravljivi romantiki

Ribe so nepopravljivi romantiki.