Zakaj bi kopalke nosile le na plažo ali bazen? Ne, kopalke so letos pravi modni hit in lahko jih nosite tudi čez dan ali pa za večerni izhod.

Nova bela majica

Če iščete način, kako razbiti rutino belih majic, potem lahko namesto te oblečete enodelne bele kopalke. Priporočamo kopalke, ki so zaprte do vratu.

Klasika

Klasično ni nujno dolgočasno: ko boste našle svojo popolno belo bluzo na gumbe, ji ‘podtaknite’ bikinke, ki bodo nežno kukale na plan.

Novo otroštvo

Poživite videz džinsk z oprsnikom in naramnicami in pod njimi oblecite bikinke. Razmislite o barvitem potisku, da bodo zares padle v oči.

Huda bejba

Če želite osvajati tudi v večernih urah, potem razmislite o kombinaciji športnega zgornjega dela kopalk in ultraženstvenega krila.

Rožnati dotik

Eden od največjih modnih trendov letošnjega leta je roza barva in vsi njeni odtenki. Letos si v tej barvi privoščite tudi kopalke in jih kombinirajte z minikrilom iz džinsa.

Dekliška razigranost

Skrivate v omari kopalke s pentljo, poudarjenim pasom in elegantnimi tankimi naramnicami? Seznanite jih z enako spogledljivim krilom in sandali.