Naj bodo letos vaše fotografije s plaže kot pri pravi zvezdnici. Upoštevaj teh sedem nasvetov.

Upoštevajte te nasvete in  posneli boste najboljše fotografije, vredne objave:

1. Ko posnamete fotografijo z napihljivo blazino ali srfom, ga ne postavite pred telo, saj bo ta ogromen predmet vizualno za polovico zmanjšal vaše telo. Postavite ga raje na stran – to vam bo pomagalo skriti določene dele telesa in narediti pas ožji.

2. Ko sedite ob bazenu, se izognite temu, da noge držite skupaj v liniji in ravno. Namestitev nog skupaj je slaba ideja. Bolje je, da pokrčite nogo, ki je dlje od objektiva, hrbet pa poravnajte. Na ta način se bo vaš pas podaljšal.

3. Če fotografirate celotno telo, se izogibajte položaju vojaka. Ko stojite naravnost, obrnjeni proti kameri, telo ‘izgubi svoje lepe linije’ in je zelo ravno. Raje polovico telesa zarotirajte, da bo vaše telo videti bolj ženstveno. Lahko se tudi z roko dotikate las ali se na nekaj naslonite, da bodo vaše roke zasedene.

4. Ne pozabite uporabljati dodatkov, s katerimi lahko skrijete kakršnekoli nepravilnosti s telesa in pozornost usmerite na druge stvari. Na primer, če imate malo trebuha, si pareo zavežite okoli bokov. Tako boste videti ožji.

5. Če želite posneti sliko, ko ležite na ležalniku, se ne obračajte od strani proti fotoaparatu, saj ta deformira vaše telo. Bolje je, da obrnete ležalnik tako, da so vaše noge spredaj, ker bodo videti daljše. Površine ležalnika se lahko dotikate zgolj z glavo, zadnjico in rameni. Pokrčite nogo, ki je bližje objektivu.

6. Če niste zadovoljni s svojim trebuhom, vam bo ta trik vedno pomagal. Stopite v vodo bazena, ki naj vam seže do pasu, in tako boste zakrili trebuh. Vrat naj bo čim bolj raven, nikoli ne postavljajte brade na ramo. Vaš obraz bo tako videti večji, vrat pa ožji.

7. Vedno si morate zapomniti pravila asimetrije. Leva roka, desna noga. Leva noga, desna roka. Asimetrične linije naredijo fotografijo bolj živo in naravno, če pa stojite naravnost, je vaše telo videti večje.