Kaj pet različnih oblik dlani pove o osebnostih posameznika?

Kaj oblika tvoje roke pove o tvoji osebnosti? Raziskovalci so pri tem neenotni. V članku si lahko preberete eno izmed teorij. Oblike roke so poimenovane po temeljnih elementih.

Zemlja

Ljudje s takšno dlanjo imajo široke dlani in prste. Ti ljudje so po naravi nežni, hvaležni in skromni. So zelo prizemljeni in cenijo svoje korenine. S precejšno lahkoto se zaljubijo in znajo biti sentimentalni. V večini primerov so zelo nesebični.

Ogenj

Ljudje s takšnimi dlanmi imajo dolge prste in sloko obliko dlani. Ti ljudje so zelo ambiciozni, hitro razmišljajo in imajo polno energijo. Jasno povejo, kaj hočejo, in imajo izrisano vizijo, ki ji neumorno sledijo. Z lahkoto sprejemajo odločitve.

Voda

Oblika teh dlani je nekoliko čokata, vendar z dolgimi prsti. Ti posamezniki so zelo talentirani v tem, da se prilagajajo spremembam. So odlični opazovalci in znajo biti zelo diplomatski. So odprti za drugačnost ter veliko vlagajo v medosebne odnose.

Les

Te roke so dolge, suhe in imajo očitno vidno strukturo skeleta. Ljudje s takšnimi rokami so večinoma kreativni ter imajo razvit estetski čut. So tudi zelo čustveni in trmasti. V veliki družbi znajo delovati nedostopni, vendar se v intimnih odnosih kmalu izkažejo za tople in dostopne ljudi.

Kovina

Ljudje tega tipa dlani imajo oglate dlani in nekoliko krajše prste. So izvrstne vodje, podjetni in zelo močni v logičnem razmišljanju. Ne pustijo, da bi jim čustva zameglila racionalno presojo.

PREBERITE ŠE: 5 nenavadnih stvari, ki so ženskam všeč na moških