Tudi če spoznaš ljubezen svojega življenja, lahko vajino razmerje razpade, ker čas ni pravi. Ugotovi, ali si morda tudi ti našla pravega moškega, a v napačnem času?

Morda si zaljubljena, a nisi prepričana, ali je tudi on. Preden se vdaš ali narediš kakšno neumnost, preveri s temi znaki, ali si našla pravega moškega, a v napačnem času.

Med vama je kemija.

Kemija med dvema osebama je fenomen, ki ga je težko pojasniti z besedami. Če vaju skupaj vleče kot magnet, ni veliko za razmišljati. Zelo verjetno je, da je on pravi. Čeprav vama trenutno ne uspe, da bi bila skupaj, pa imata v prihodnosti dobre možnosti – samo čas mora biti pravi!

Ni še zrel.

Čeprav je med vama dobra kemija in sta kompatibilna v svojih zanimanjih in hobijih, se tvoj moški mogoče še noče zavezati. Nekateri potrebujejo več časa, da so se pripravljeni ustaliti.

Biološka ura

Nekatere ženske najdejo moškega svojih sanj v obdobju, ko si že zelo želijo imeti otroke, moškim pa morda to še ne diši. Na žalost so ženske obremenjene z biološko uro, ki bo poglavitni kriterij pri izbiri partnerja.

Senca bivšega

Če eden od vaju še vedno preboleva bivšega, je lahko vajina zveza ogrožena. To še ne pomeni, da bo nujno vse šlo po zlu, lahko pa se na poti srečata z ovirami, ki vam bi bile v drugem času morda prihranjene.

Kariera

V času globalizacije, ko je potovanje na drug konec sveta tako preprosto kot še nikoli, se mnoge zveze končajo ravno zaradi tega. Eden izmed partnerjev dobi bajno ponudbo v New Yorku, drugi pa v Londonu. Kaj storiti? Lahko se en žrtvuje za zvezo, lahko pa oba poskusita zgraditi kariere in poskusita z romantičnim odnosom na daljavo.