V popolno fotografijo je pogosto vloženega veliko truda in edino prav bi bilo, da bi bilo objavljanje in deljenje fotografije precej bolj preprosto. Če po naključju spadamo med blogerje ali pa imamo profile na številnih družbenih platformah, potem moramo vsekakor omogočiti to funkcijo na Instagramu, ki nam omogoča, da brez truda in z enimi klikom isto fotografijo delimo na različnih družbenih omrežjih.

Kako z enim klikom deliti fotografijo na vseh družbenih omrežjih:

1. Povežimo Instagram z drugimi družbenimi omrežji.

Odprimo svoj profil na Instagramu (kliknimo ikono skrajno desno). Nato kliknimo ikono v zgornjem desnem kotu (tri pikice). Pomaknimo se navzdol do nastavitev in kliknimo na povezane račune (Linked Accounts). Kliknimo na vsa družbena omrežja, ki jih želimo povezati s svojim Instagramom, in se vanje prijavimo.

2. Dovolimo dostop.

Ko se prijavimo na drugih platformah, kot sta na primer Twitter in Tumblr, bo Instagram prikazal seznam načinov, s katerimi bo zdaj dostopal do podatkov na naših drugih aplikacijah. Če se s tem strinjamo, potem jih preprosto preberimo in nadaljujmo s prijavo.

3. Delimo.

Ko bomo pripravljeni deliti svoje fotografijo tudi na drugih družbenih omrežjih, bomo po obdelavi na Instagramu na zadnjem zaslonu imeli možnost izbrati družbena omrežja, na katerih želimo deliti fotografijo. Izberimo in delimo.

Izberimo družabno omrežje, na katerega želimo deliti fotografijo.

Izberimo družabno omrežje, na katerega želimo deliti fotografijo.