Kakšne kopalke boste izbrale letos, da boste optično vitkejše? Za vas smo pripravili nekaj namigov.

Kakšne kopalke izbrati, da bomo videti vitkejše:

Peščena ura

Ženske s postavo peščene ure imajo enako razmerje med prsmi in boki, pas pa je ozek. Poiščite kopalke, ki zagotavljajo ustrezno podporo prsi in kjer nič ne ‘štrli’. Bikini kopalke so dobre izhodišče, saj poudarijo vaš najožji del – pas. Bikinke z visokim pasom odlično opredelijo pas, saj se končajo (ali začnejo) na najožjem delu trupa. Vaša naloga je, da ustvarite čim bolj sorazmeren videz.

Hruška

Dekleta s postavo hruške imajo širše boke in ožja ramena ter prsi. Z ustvarjanjem dodatnega volumna okoli prsi boste nekoliko izenačile razmerje z boki. Manjša velikosti prsi hkrati pomeni, da si lahko dovolite več – gornji del je lahko tako brez naramnic, z globokim izrezom, na eno ramo … Ti stili med drugim poudarijo dolg vrat, oči pa se ustavijo nad boki. Temnejši spodnji del kopalk zmanjša videz bokov, medtem ko kontrastne barve ustvarijo optično vitkejšo postavo.

PREBERITE ŠE: ŽENSKE KOPALKE 2017: 6 KOPALK, KI PRISTAJAJO PRAV VSAKI POSTAVI

Jabolko

Ženske s postavo jabolka imajo boke enako široke kot ramena, pas ni definiran, prsi pa so manjše. Da bi poudarile obline, se morda odločite za enodelne kopalke, ki bodo dodatno definirale prsi in boke. Enodelne kopalke s stranskimi izrezi lahko definirajo pas. Tudi kontrastne barve lahko ustvarijo vitkejšo linijo.

Obrnjen trikotnik

Dekleta s to postavo imajo po navadi široka ramena in ožje boke. Lahko imajo tudi večje prsi, a tip postave je bolj opredeljen po širini ramen kot pa po velikosti prsi. Vaš cilj je, da zgornjemu delu telesa zagotovite dovolj podpore in s tem poudarite svojo ključnico in vratni izrez. Eden od načinov je bikini na zavezovanje za vratom. Če potrebujete dodatno oporo, poiščite kopalke s podloženimi modrci s kostjo in z debelejšimi, čvrstimi trakovi.