Znanstveniki so razkrili, kateri je najbolj nevaren položaj med rjuhami. In na žalost gre za enega najbolj priljubljenih.

Študija, ki so jo objavili v Journal of Impotence Research, je razkrila, da naj bi bil najbolj nevaren položaj med rjuhami tisti od zadaj ali t. i. pasji položaj. Pri tem položaju pride kar v 41 odstotkih do poškodb moškega spolnega uda. Druga najbolj nevarna poza je misijonarski položaj (25 odstotkov poškodb) in nato še jahalni položaj (ženska zgoraj, 10 odstotkov poškodb).
Pasji in misijonarski položaj naj bi bila prav tako povezana s poškodbami brecila spolnega uda (dva vzporedna vzdolžna valja erektilnega tkiva) in uretralnimi lezijami.
giphy (4)

Zanimivo je, da rezultati odražajo ugotovitve ločene študije o najbolj priljubljenih položajih med rjuhami v Evropi. Dr. Ed je ugotovil, da je tretjini ljudi najljubši pasji položaj, sledi mu misijonarski položaj (23 odstotkov) in jahalni položaj (ženska zgoraj, 19 odstotkov). Najbolj priljubljeni položaji so očitno tudi najbolj nevarni.

Več informacij:
citymagazine.si